''Als je Robben echt wilt, dan reis je met de hele PSV-top af naar München''

2
''Als je Robben echt wilt, dan reis je met de hele PSV-top af naar München''

Algemeen directeur Toon Gerbrands van PSV maakte gisteren bekend dat de club via trainer Mark van Bommel werk heeft gemaakt van de terugkeer van Arjen Robben naar het Philips-stadion. De club zou hem graag aan zich willen binden vanaf volgend seizoen.

Verslaggever Valentijn Driessen is niet gecharmeerd van de manier waarop de huidige koploper de transfer in gang probeert te zetten. In gesprek met De Telegraaf noemt hij het appje dat Van Bommel naar zijn vriend stuurde 'een beetje goedkoop'. "Als je hem echt wilt, dan reis je met de hele PSV-top af naar München en zeg je: We gaan nu tekenen, dit zijn we met je van plan en hier hopen we op. Dat hebben ze niet gedaan", aldus Driessen.

Wel denkt hij dat de aanvaller zeker een versterking zou zijn voor de regerend landskampioen. "Als Hirving Lozano weggaat, dan heeft PSV een speler nodig die in zijn eentje het verschil kan maken. En is Robben fit, dan kan hij dat", stelt hij. "Maar ik kan me niet voorstellen dat Robben nu al een besluit neemt. Hij weet pas net dat hij stopt (bij Bayern München, red.). Ik denk dat hij eerst alles op zich af laat komen."

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 14 Dec 2018 om 19:52
    Valentijn zet echt alles in om zijn geliefde 020 te helpen. Alle giftige pijlen gaan naar PSV op het moment. Komt dat enge mannetje niet naar Eindhoven toevallig binnenkort. Kan hij met laptop en alles het bubbelbad in, wat een homo zeg!
  • 14 Dec 2018 om 17:40
    We weten niet wat de inhoud van het appje was en hoe serieus het was dus wat lult die Valentijn nou? Afgezien daarvan lijkt het me overigens wel als je hem echt wil dat je gewoon in een persoonlijk gesprek met Robben je plan duidelijk maakt. Als dit een serieuze poging is van PSV om dit via een app van van Bommel te fixen dan is dat niet handig. Maar ik geloof niet dat het serieus is. Gerbrands is in het verleden via via door Ajax benaderd en was daar absoluut niet van gecharmeerd dus als PSV serieus met Robben iets wil zal Gerbrands zelf wel naar München afreizen vermoed ik.
zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›