Van Breukelen uit kritiek op PSV: ''Dat is een keiharde constatering''

( 0 reacties)
Van Breukelen uit kritiek op PSV: ''Dat is een keiharde constatering''

Ondanks de uitschakeling van PSV in de Champions League zijn velen het er over eens dat de Eindhovenaren trots mogen zijn op hun spel tegen de grootheden waarmee ze in de poule zaten. De spelers en staf konden na het gelijkspel tegen Internazionale afgelopen dinsdag met opgeheven hoofd naar huis. 

Oud-keeper Hans van Breukelen is kritischer. ''Als je kijkt naar PSV in de groep waarin ze gespeeld hebben dan hebben ze zich daar niet aan kunnen meten", zegt hij voor de camera van PSV Inside. "Dat vind ik dus een beetje op zijn Nederlands momenteel. Van 'ja maar.. ze hebben wel leuk mee lopen voetballen en ze hadden toen ook pech met die keeper Inter'."

Topsport is heel simpel, volgens van Breukelen. "Daar gelden geen excuses, je wint of je verliest. PSV is in de poule waarin zij hebben gespeeld gewoon niet goed genoeg. Dat is een keiharde constatering, maar dat is gewoon zo", gaat hij verder. "Als ze in een andere poule hadden gespeeld, hadden ze misschien wel óf Europa League, óf wellicht verder gekund in de Champions League. Maar 'als' bestaat gewoonweg niet."

Volgens de oud-PSV'er moet de club gewoon lekker doorbouwen aan het team wat ze nu hebben. "Spelers beter maken, beter gaan voetballen en onverstoorbaar blijven", aldus Van Breukelen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›