''Misschien nog erger zijn de twijfels over Maxi Romero's kwaliteiten''

( 0 reacties)
''Misschien nog erger zijn de twijfels over Maxi Romero's kwaliteiten''

Hij moest dé opvolger van Luuk de Jong worden, zodra die een tranfer naar een andere club zou maken. Miljoenenaankoop Maxi Romero. De Jong tekende tegen alle verwachtingen in bij, maar de Argentijn kan tot nu toe ook nog niet echt overtuigen. 

Journalist Marco Timmer laat aan Voetbal International weten dat niet iedereen bij de Eindhovense club ervan overtuigd is dat Romero op termijn De Jong op zou kunnen volgen. "Dat is een beetje de vraag", zegt hij. "Misschien nog erger dan zijn blessures zijn de twijfels over de uiteindelijke kwaliteiten van Romero. Het is aan die jongen zelf om die twijfels aan flarden te schieten: eerst met minuten, daarna met doelpunten."

De jonge Argentijn werd vrijwel direct nadat hij vorig jaar door PSV werd overgenomen geteisterd door blessureleed. Ook tijdens het trainingskamp in Verbiers afgelopen zomer oogde de spits niet geheel fit, en dat deed coach Mark van Bommel besluiten hem bij Jong PSV neer te zetten. "In Verbiers heeft hij een half uurtje gespeeld en ging het weer mis. Uiteindelijk heeft Van Bommel besloten: en nu haal ik hem eruit. Dan weer fit, dan weer geblesseerd: hij was het zat", zegt Timmer.

Wel denkt Timmer dat Romero eraan komt. "Maar hij kan qua data nog niet hetzelfde brengen als De Jong, Bergwijn en Lozano. Hij zal dus nog een stap omhoog moeten doen."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›