Derksen snapt keuze Van Bommel niet: ''Ik vind het onbegrijpelijk!''

( 0 reacties)
Derksen snapt keuze Van Bommel niet: ''Ik vind het onbegrijpelijk!''

Johan Derksen valt regelmatig over een actie of uitspraak van PSV-trainer Mark van Bommel. Zo ook in de Champions Leaguewedstrijd tegen Internazionale afgelopen dinsdag.

Van Bommel haalde vroeg in de tweede helft middenvelder Erick Gutiérrez naar de kant en verving hem door jeugdspeler Michal Sadilek. Een onbegrijpelijke keuze, volgens Derksen. "Hij laat zo'n Mexicaan, die net zo trots is als hij vroeger als voetballer, eventjes naar de kant komen voor een jeugdspeler. Ik vind het onbegrijpelijk", zei hij dinsdag tijdens de nabeschouwing bij Veronica Inside.

"Van Bommel acteert de zelfverzekerde trainer, maar hij was ook een trotse international", gaat hij zijn tirade verder. "Dan vraag ik me af: als híj nou als international in een Champions League-wedstrijd was gewisseld voor een jeugdspeler? Nou, dan was de pleuris uitgebroken, had hij moord en brand geschreeuwd en had hij alle media bewerkt."

"Gutiérrez heeft een bepaalde status en we weten dat hij een grote speler is met potentie, maar hij moet wel de kans krijgen. Kom op, zo ga je niet met een international om", vindt de kritische analist. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›