Kritiek op wisselbeleid: ''Van Bommel acteert de zelfverzekerde trainer''

( 1 reacties)
Kritiek op wisselbeleid: ''Van Bommel acteert de zelfverzekerde trainer''

Mark van Bommel besloot bij een 0-1 voorsprong op Internazionale om Erick Gutiérrez naar de kant te halen. Veronica-journalist Johan Derksen vindt de keuze van de oefenmeester onbegrijpelijk.

"Van Bommel acteert de zelfverzekerde trainer, maar hij was ook een trotse international", stelt Derksen bij Veronica. "Dan vraag ik me af: als híj nou als international in een Champions League-wedstrijd was gewisseld voor een jeugdspeler? Nou, dan was de pleuris uitgebroken, had hij moord en brand geschreeuwd en had hij alle media bewerkt."

De Mexicaans-international werd gewisseld voor Michal Sadilek, die zijn debuut maakte in de Champions League. "Hij laat zo'n Mexicaan, die net zo trots is als hij vroeger als voetballer, eventjes naar de kant komen voor een jeugdspeler (Sadilek, red.). Ik vind het onbegrijpelijk! Gutiérrez heeft een bepaalde status en we weten dat hij een grote speler is met potentie, maar hij moet wel de kans krijgen. Kom op, zo ga je niet met een international om", sluit Derksen af.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 12 Dec 2018 om 20:37
    Het is wel bekend dat de snor een hekel heeft aan van Bommel, net als aan Lozano. Dit slaat ook nergens op, altijd dat gemekker over trots, dat doet hij ook altijd als het over Marokkanen gaat. Zoiets boeit niet, je wisselt als je moet wisselen en spelers moeten dat accepteren... De wissels snap ik verder ook niet, net als het feit dat hij Guti zolang niet liet starten.
zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›