''Wees niet verrast als Maxi Romero snel gaat spelen bij PSV''

( 1 reacties)
''Wees niet verrast als Maxi Romero snel gaat spelen bij PSV''

Miljoenenaankoop Maxi Romero kent een behoorlijk lastige start bij PSV. Het veelbelovende talent raakte net na zijn overgang naar Eindhoven vorige winter al geblesseerd en lag er lang uit. Nu lijkt hij op de goede weg terug.

"Maxi heeft bijna het hele jaar heel veel pech gehad", concludeert zijn zakenwaarnemer Emiliano Uria in gesprek met Voetbal International. "‘Ik verdeel zijn eerste jaar in twee delen, de eerste zes maanden en de tweede. Maxi was compleet fit toen PSV hem contracteerde. Maar het bestuur van Vélez (zijn vorige club, red.) heeft toen wel tegen de trainer gezegd Maxi gedurende de onderhandelingen niet meer op te stellen", reageert hij op de geruchten dat Romero bij aankomst in Eindhoven te zwaar zou zijn geweest. "Hij komt uit Argentinië en daar zijn de spitsen sterk. Ze lijken zwaar, maar dat zijn allemaal spieren. Dat hij direct geblesseerd is geraakt, is echt gewoon pech."

Ook de trainerswissel bij PSV is volgens Uria moeilijk geweest voor het Argentijnse talent. "Phillip Cocu trainde veel in kleine groepjes en bij Mark van Bommel is het veel elf-tegen-elf. De reserves tegen de basis, dat is niet altijd makkelijk", zegt hij. "Maxi heeft zich opnieuw moeten aanpassen aan de werkwijze en de speelstijl. Dat hij vervolgens opnieuw geblesseerd is geraakt bij Jong PSV, is echt pech."

Intussen is Romero volgens zijn zaakwaarnemer honderd procent fit en zit hij goed in zijn vel. "Wees niet verrast als Maxi snel gaat spelen bij PSV. Als hij de kans krijgt, gaat hij heel veel scoren voor PSV. Let nou maar op, Maxi komt eraan."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 13 Dec 2018 om 19:33
    Stuur maar door! Ik ben benieuwd...
zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›