De Mos: ''Allemaal hebben ze wel een bepalende fout gemaakt''

( 0 reacties)
De Mos: ''Allemaal hebben ze wel een bepalende fout gemaakt''

PSV speelde dinsdagavond op Italiaanse bodem met 1-1 gelijk tegen Internazionale en daardoor eindigt de club op twee punten in de groepsfase. De club uit Eindhoven gaf echter in vier van de zes wedstrijden een voorsprong uit handen. 

“Dan heb je het gewoon niet goed gedaan”, reageert Aad de Mos op de website van Omroep Brabant. “PSV scoorde vaak vroeg, maar kreeg het dan in de slotfase van de wedstrijd ontzettend lastig. Gisteren hadden ze ook zomaar de 2-1 om de oren kunnen krijgen", blikt hij terug. 

“De verdediging was op de een of andere manier te zwak", vervolgt hij over het toernooiverloop. "Vooral in de slotfases van de wedstrijd. Nick Viergever, Daniel Schwaab, Trent Sainsbury, Jeroen Zoet: allemaal hebben ze wel een bepalende fout gemaakt en dat kan niet op dit niveau", beseft De Mos, die niet denkt dat de spelers van PSV veel geleerd hebben op het allerhoogste niveau. 

"Alleen bij Pablo Rosario zag ik dinsdagavond dat hij wél wat had opgepikt", benadrukt hij. "Hij maakte tegen Barcelona in de eerste wedstrijd geen professionele overtreding waar daarna een doelpunt uit viel, maar dat deed hij tegen Inter wel. Ik ben wel fan van Pablo Rosario. Die jongen pikt bepaalde dingen heel snel op, ook op dit niveau", besluit De Mos met een positief puntje. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›