Sadilek: ''Twee weken geleden speel je nog voor 200 suppurters''

( 0 reacties)
Sadilek: ''Twee weken geleden speel je nog voor 200 suppurters''

PSV-middenvelder Michal Sadilek beleeft een droomweek bij zijn club. Afgelopen vrijdag maakte hij zijn debuut in de Eredivisie tegen Excelsior, en dinsdagavond bracht trainer Mark van Bommel hem in tijdens de wedstrijd tegen Internazionale in de Champions League. 

"Wat een week", zucht hij bij PSV TV. "Eerst het debuut in de Eredivisie en nu in de Champions League tegen Inter voor volgens mijn 70.000 mensen of zo. Dan speel je twee weken geleden nog voor tweehonderd supporters op de Herdgang en nu op San Siro tegen Inter. Geweldig." De Tsjech kan het zelf amper geloven. Hij moest even wennen aan het tempo van de wedstrijd. "De eerste vijf minuten waren even zwaar, en daarna doe je de eerste pass, is alles goed en moet je vlammen."

Dat vlammen ging de jonge speler goed af. Hij pakte tien minuten nadat hij zijn debuut had gemaakt al geel. Hij deed dat niet helemaal zonder reden. Zijn ploeg moest er op dat moment alles aan doen om de stand in de laatste minuten van de wedstrijd nog op 1-1 te houden. "Je moet even slim zijn en tijd rekken", zei hij lachend. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›