Kritiek op Sainsbury: ''Dat vond ik een grote fout van hem''

( 1 reacties)
Kritiek op Sainsbury: ''Dat vond ik een grote fout van hem''

PSV speelde dinsdagavond in de laatste groepswedstrijd van de Champions League met 1-1 gelijk op bezoek bij Internazionale en Willy van de Kerkhof kampte na afloop met gemengde gevoelens. Hij baalde van de gelijkmaker van Icardi. 

”Je ziet dat ze gisteren toch op een paar puntje tekort kwamen", blikt hij terug op de website van Omroep Brabant. "De gelijkmaker vond ik een grote fout van Sainsbury. Dat was jammer, want misschien had er wel een overwinning ingezeten. Maar ik ben ook dik tevreden met een punt", benadrukt Van de Kerkhof.

Rene is ondanks de uitschakeling trots op PSV. “Het elftal zit goed in elkaar”, legt hij uit. “Ze hadden een van de zwaarste lotingen. Als je net zoveel geluk hebt als Ajax, die toch twee zwakkere tegenstanders treft, maak je kans om de volgende ronde te halen. Ik denk dat de affiches geweldig waren en dat ze de volgende keer gewoon geluk moeten hebben met de loting", aldus Van de Kerkhof. 

Willy is het met hem eens.  “Als je de zes wedstrijden analyseert, vind ik dat we niet de mindere geweest zijn", blikt hij terug. "We hadden ook op de tweede plaats kunnen eindigen, want we deden niks onder voor Tottenham en Inter. Maar PSV heeft wat meer ervaring nodig met het spelen op dit niveau", besluit van de Kerkhof realistisch. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 12 Dec 2018 om 13:11
    Als je lang genoeg blijft analyseren is elke goal wel een fout van iemand. Te makkelijk dit van de heren Statler en Waldorf. Die jongen speelde zijn 2e wedstrijd, zeker dat meenemend deed hij het prima. Nu nog maar 19 potjes in 23 weken knallen en 1000% geven (moet toch kunnen) en we worden gewoon weer kampioen.
zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›