Dumfries baalt: ''Dan zijn twee punten als eindresultaat te weinig''

( 0 reacties)
Dumfries baalt: ''Dan zijn twee punten als eindresultaat te weinig''

Ondanks dat PSV in de slotwedstrijd van de groepsfase van de Champions League toch nog een puntje wist te pakken tegen Internazionale, vindt verdediger Denzel Dumfries dat er meer in had gezeten voor zijn ploeg.

"Het is niet slecht om hier gelijk te spelen. Maar we hebben in deze wedstrijden wel nagelaten om ons zelf te belonen", stelt hij na afloop voor de camera van Omroep Brabant. "Het was de zwaarste poule die je kon loten. Maar als je in vier van de zes wedstrijden op voorsprong komt, zijn twee punten als eindresultaat te weinig." 

In een poule met FC Barcelona, Internazionale én Tottenham Hotspur, werd het ook wel de 'poule des doods' genoemd. Het is geen schande om hierin als vierde te eindigen, en dus kan Dumfries dan ook leven met een gelijkspel. Hij genoot van het duel in het vijandige San Siro stadion in Milaan. Het team van trainer Mark van Bommel werd tijdens de warming-up al uitgefloten door de fans van de Italiaanse ploeg. "De supporters zetten zo wel de toon, maar dat is alleen maar mooi", zegt hij. "Ik vind het wel lekker om in die sfeer te spelen." 

Het eerste Europese avontuur van de jonge speler smaakt absoluut naar meer. "Ja, zeker. Dit is het podium waar je wilt spelen. Dit is het mooiste wat er is", concludeert hij. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›