De Vrij roemt PSV: ''Hun rendement was hoger dan dat van ons''

( 0 reacties)
De Vrij roemt PSV: ''Hun rendement was hoger dan dat van ons''

Waar het gelijkspel met Internazionale voor PSV een prima afsluiter van hun Europese avontuur was, was het voor de Italiaanse topploeg een fikse tegenvaller. Het duel, dat in een 1-1 eindstand eindigde, zorgde ervoor dat niet Inter, maar Tottenham Hotspur een ticket pakte voor de laatste zestien van Europa. 

Volgens Inter-verdediger Stefan de Vrij is de teleurstelling bij zijn ploeg groot. "We hebben onze kansen niet afgemaakt", zei hij na afloop van de wedstrijd voor de camera van Veronica Inside. "Hun rendement was hoger dan dat van ons. Het is niet lekker als je zo snel op achterstand staat. Vooral door de manier waarop, dat was zonde", ging hij verder. PSV-talent Hirving Lozano zorgde in de dertiende minuut voor de openingsgoal, na een fout in de Italiaanse verdediging. 

''In de tweede helft kwamen we gelukkig op gelijke hoogte en kun je ook nog winnen. Helaas ging de bal er niet in." Het feit dat de ploeg, in tegenstelling tot PSV, wel nog doorgaat in de Europa League, was voor de Nederlander geen troost. "Nee, op dit moment is er alleen teleurstelling."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›