Rosario geniet: ''De vijandelijkheid leek wel een beetje op Feyenoord''

( 0 reacties)
Rosario geniet: ''De vijandelijkheid leek wel een beetje op Feyenoord''

Teleurgesteld, maar met opgeheven hoofd terug naar Eindhoven. Dat is hoe het gros van de spelers van PSV reageert na het gelijkspel tegen Internazionale in Milaan. Het was de laatste wedstrijd voor de Eindhovenaren in de Champions League voor dit seizoen.

Middenvelder Pablo Rosario genoot van de 'afscheidswedstrijd' op Italiaanse bodem. "Mooi om de laatste wedstrijd hier te spelen. De vijandelijkheid leek een beetje op Feyenoord, maar het heeft geen invloed op ons gehad", zegt hij bij Omroep Brabant. "We hebben vandaag weer laten zien waar we toe in staat zijn."

"We komen goed op voorsprong, maar jammer genoeg maakt Inter alsnog de 1-1", vervolgt hij. De Italiaanse goal werd gemaakt door wereldspeler Mauro Icardi. Rosario: "We weten wat hij kan en hij laat het weer zien. Maar voor de rest heeft hij niet veel gedaan, omdat we goed stonden." Wel vindt de middenvelder dat hij en zijn team meer punten hadden kunnen en misschien ook hadden moeten pakken in de groepsfase. "We hebben onszelf tekort gedaan. Maar uiteindelijk moeten we met opgeheven hoofd de Champions League verlaten", aldus Rosario. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›