''Ik had Gutiérrez en Pereiro liever samen gezien, beter dan Hendrix''

( 2 reacties)
''Ik had Gutiérrez en Pereiro liever samen gezien, beter dan Hendrix''

Hoewel PSV met een gewijzigd basiselftal vrijdagavond Excelsior in eigen huis met 6-0 van de mat veegde, en daarmee ook het langverwachte basisdebuut van Erick Gutiérrez een feit was, had verslaggever Valentijn Driessen het graag nóg anders gezien.

PSV-trainer Mark van Bommel begon, tegen de verwachtingen in, vrijdagavond tegen Excelsior met een andere basiself dan anders. Trent Sainsbury speelde voor de afwezige Daniël Schwaab en 'Guti' verving Gáston Pereiro, die al een aantal wedstrijden tegenviel. 

Juist de laatste wijziging had journalist en verslaggever Valentijn Driessen graag anders gezien. Dat zegt hij in het FOX Sports-programma Natafelen. Driessen zag het Mexicaanse talent liever náást Pereiro spelen, in plaats van dat hij hem verving. "Ik vond dit wel heel makkelijk, om Pereiro te slachtofferen. Ik had hem liever in de plaats van Hendrix gezien", zegt hij. "Van Bommel heeft ook aangegeven dat hij daar goed tot zijn recht komt of misschien zelfs nog wel beter."

Driessen is vol lof over de boezemvriend van Lozano. "Dit is natuurlijk een uitstekende speler die PSV alleen maar beter maakt. Veel beter dan Hendrix en ook nog veel beter dan Pereiro", vindt hij. "Maar ik had graag gezien dat Pereiro de kans had gekregen samen met Guti te spelen tegen Excelsior."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 11 Dec 2018 om 23:02
    Kan zijn. Maar Hendrix heeft een goede wedstrijd gespeeld vandaag!
  • 11 Dec 2018 om 22:05
    Eindelijk een journalist die het ook begrijpt. Ook al is het Driesen.
zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›