Poldervaart denkt niet dat 'PSV-trein met flinke storing te maken heeft'

( 0 reacties)
Poldervaart denkt niet dat 'PSV-trein met flinke storing te maken heeft'

Excelsior-coach Adrie Poldervaart was onder de indruk van de manier waarop stadsgenoot Feyenoord afgelopen zondag PSV met de rug tegen de muur zette. Hij denkt dat de Eindhovenaren iets recht willen zetten en verwacht dan ook een zware wedstrijd vrijdagavond in het Philips-stadion.

Poldervaart denkt niet dat de koploper in crisis verkeert nu er een wedstrijd is verloren. "Daar zijn ze veel te stabiel voor en daarvoor hebben ze te veel kwaliteit", zegt hij tegen De Telegraaf. "Of ze nu wel of geen Champions League hebben gespeeld, ze staan er altijd wel. Het is sowieso al een heel gretige ploeg, die de nare smaak zal willen wegspoelen."

Toch gaat de trainer met zijn ploeg proberen het PSV vrijdagavond lastig te maken in Eindhoven. Eerder werden de Rotterdammers al door de andere titelkandidaat, Ajax, met 1-7 van het veld geveegd. Dat mag volgens Poldervaart nu niet gebeuren, maar de statistieken voorspellen niet veel goeds.

De defensie van Excelsior incasseerde, op De Graafschap na, tot nu toe de meeste tegentreffers van de hele Eredivisie (35 om 34). "Maar leg je alle goals naast elkaar, dan is er geen causaal verband met de manier van spelen", constateert Poldervaart. Hij zal het tegen de regerend landskampioen wel moeten doen zonder sterkhouder Jerdy Schouten. De middenvelder is geblesseerd. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!