Seizoen Van Bommel niet mislukt bij mislopen titel: ''Dat is wel heel negatief''

( 0 reacties)
Seizoen Van Bommel niet mislukt bij mislopen titel: ''Dat is wel heel negatief''

Na het eerste puntenverlies afgelopen zondag tegen Feyenoord, zag PSV concurrent Ajax drie punten dichterbij komen. Het verschil tussen de koploper en de Amsterdammers is nu nog maar twee punten. Voor PSV-trainer Mark van Bommel geen reden om nu te spreken van een crisis. 

Nu de Eindhovenaren, na de uitschakeling in de beker en in Europa, alleen nog maar actief zijn in de Eredivisie ligt daar de volledige focus voor de koploper op. Toch wil de beginnende trainer niet zeggen dat het seizoen mislukt is bij het eventueel mislopen van de landstitel. Dat zegt hij in gesprek met De Telegraaf. "Dat is wel heel negatief", vindt hij.

De oefenmeester beaamt dat het allemaal draait om prijzen winnen. "Maar je moet wel even kijken in welke situatie wij zitten, in de Champions League. In een poule met Barcelona, Internazionale en Tottenham Hotspur zet je ons normaal gesproken op vier. Helaas is dat ook uitgekomen. We hebben de mogelijkheden gehad om langer mee te doen, maar dat is niet gelukt. Zo kunnen wij erop terugkijken, zonder heel negatief te doen", aldus Van Bommel.

Hij vervolgt: "In de beker heb ik de verantwoordelijkheid genomen om de jongens op te stellen die ik heb opgesteld tegen RKC. Nou, we zijn niet doorgegaan. Nu blijft het kampioenschap over. Daar gaan we voor. We hebben dertien keer gewonnen en nu een keer verloren. Moeten we dan in de put zitten? Is het dan direct crisis bij PSV? We gaan hetzelfde doen als altijd. Ik ga ook niets veranderen aan de opstelling, waarschijnlijk. We gaan op dezelfde voet verder"

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!