''Ik verwacht zelf dat hij vlak na de winterstop een kans krijgt bij PSV''

( 1 reacties)
''Ik verwacht zelf dat hij vlak na de winterstop een kans krijgt bij PSV''

De meningen over toptalent Erick Gutiérrez zijn verschillend. De een ziet zijn kansen bij PSV met het uur minder worden en de ander heeft er wel nog hoop in de Mexicaan meer te zien spelen in Eindhoven. 

'Guti' kent een lastige start bij de regerend landskampioen. Hij werd afgelopen zomer voor ruim acht miljoen euro gehaald door de Eindhovense club en er werd meteen al veel van hem verwacht. Waar hij veel indruk maakte tijdens zijn eerste invalbeurten, de middenvelder was goed voor drie goals en twee assists in slechts 164 minuten in de Eredivisie, krijgt hij van PSV-trainer Mark van Bommel nog steeds niet de voorkeur boven Gáston Pereiro of Jorrit Hendrix. 

De Mexicaanse Claro Sports-journalist Daniel Reyes houdt zijn landgenoten bij PSV in de gaten. Hij ziet de toekomst van de jonge speler bij de Eindhovenaren niet zo somber in. "Het is een slimme jongen die niet snel klaagt. Hij weet dat hij bij PSV op een moment terechtkwam dat het middenveld goed stond", vertelt hij in gesprek met NOS. "Gutiérrez zegt gewoon geconcentreerd verder te gaan en te wachten op zijn kans. Meer kan hij ook niet doen."

"Maar ik denk dat er binnenkort wel wat gaat veranderen", gaat Reyes verder. "Hendrix kan beter verdedigen, terwijl Gutiérrez beter kan aanvallen. Tegen Feyenoord was dat verschil heel erg duidelijk. Ik verwacht zelf dat Gutiérrez vlak na de winterstop zijn kans krijgt."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 7 Dec 2018 om 13:58
    Hij krijgt pas een kans als PSV punten gaat verliezen en ajax PSV voorbij gaat
zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›