Van Bommel: ''We gaan geen reactie tonen, maar doen hetzelfde als altijd''

( 4 reacties)
Van Bommel: ''We gaan geen reactie tonen, maar doen hetzelfde als altijd''

PSV speelt morgenavond tegen Excelsior. PSV-trainer Mark van Bommel spreekt uit dat hij het niet als een revanchewedstrijd ziet, ondanks de verloren wedstrijd tegen Feyenoord, maar wel een wedstrijd die 'gewoon' gewonnen moet worden. 

"Feyenoord heeft het heel goed gedaan het eerste halfuur. Ze hebben ons zo onder druk gezet. Wij hadden de mogelijkheid om daar onderuit te voetballen, maar dat is niet gelukt. In de tweede helft hadden wij het beste van het spel, maar dan loop je achter die 2-0 aan. Vrij snel na die 2-1 van Steven hadden we nog kansen op de 2-2", begint Van Bommel zijn terugblik op de officiële clubwebsite van PSV.

Van Bommel erkent dat het tegen Feyenoord aan enkele details lag en beseft dat het vrijdagavond beter moet. "Ik heb zelf ook zulke wedstrijden gespeeld. Het is niet zo dat ik altijd top was. Soms wil je heel graag en dan lukt het niet. Dat is soms ongrijpbaar, je hebt er niet altijd invloed op", vervolgt de oefenmeester. "Dan zijn het vaak de kleine dingen, de details, die een wedstrijd bepalen. Dat kan zomaar een verkeerde ingooi of pass zijn. Dat zijn momenten waar je naar op zoek moet gaan. Daar was ik zelf als speler altijd heel scherp op, maar het ging ook weleens mis."

"Nee, wij gaan geen reactie tonen, maar gewoon hetzelfde doen als we altijd doen. Het is niet zo dat je na dertien keer winst en één verlies alles gaat omgooien. Ik ben een trainer die altijd het elftal opstelt waarmee ik denk dat we kunnen winnen. Zo simpel is het", aldus de oefenmeester van de Eindhovenaren.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 6 Dec 2018 om 21:54
  En dus alle tegenstanders kunnen voor de wedstrijd tegen PSV al voorbereiden hoe wij gaan spelen. Dus geen verrassingen voor hen
 • 6 Dec 2018 om 21:51
  Ik begin me echt te irriteren aan MvB! Waarom in hemelsnaam geen Guti in de basis??? Ik zie het al voor me als die kut ajax bovenaan staat dat MvB nog steeds zegt: ‘We moeten blijven vertrouwen op het elftal die we nu hebben, met hen hebben wij 12-13 wedstrijden achter elkaar gewonnen’. En dan Guti nog steeds op de bank laten! We hebben potverdomme een sleutelfiguur (Guti) op de bank die zoveel kan en zeker ons kampioen kan maken! Ik snap deze gast (MvB) echf niet!!!
 • 6 Dec 2018 om 21:43
  • Quote van 6 Dec 2018 om 20:30
   Neeeeeeeeeeee!!!!!! Ik wil een reactie zien! Namelijk Guti op het veld in plaats van op de bank!
  Precies, maar van Bommel blijft eigenwijs. Dom, dom, dom
 • 6 Dec 2018 om 20:30
  Neeeeeeeeeeee!!!!!! Ik wil een reactie zien! Namelijk Guti op het veld in plaats van op de bank!
zondag 18 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›