Ihattaren maakt indruk: ''Dan verdien je gewoon een kans bij ons''

( 0 reacties)
Ihattaren maakt indruk: ''Dan verdien je gewoon een kans bij ons''

PSV-trainer Mark van Bommel blikt vooruit op het Eredivisie-duel tegen Excelsior vrijdagavond in het Philips-stadion. Zijn ploeg heeft wat recht te zetten, maar toch waakt hij voor de Rotterdamse tegenstander.

"We hebben goed getraind, we hebben Feyenoord nabesproken, maar we gaan gewoon op dezelfde voet verder, zoals het hoort", zegt hij donderdag na afloop van de besloten training tegen PSV TV. Van een crisis bij de Eindhovenaren wil de trainer niets horen. "Ongelofelijk. Als je dertien keer wint, en je verliest de veertiende keer is het bij ons echt niet zo dat wij interne druk voelen. Druk is hier altijd, omdat wij altijd voor het kampioenschap spelen", reageert hij. 

De tegenstander van aanstaande vrijdag, Excelsior, presteert dit seizoen wisselend. Van Bommel: "Zij willen altijd voetballen. Dat is een kwaliteit, het biedt mogelijkheden, maar het is ook het gevaar voor de tegenstander. Dat ze altijd de voetballende oplossing zoeken." Van Bommel weet, evenals zijn team, precies wat hij wil en wat er wordt verwacht. 

De oefenmeester liet Mohammed Ihattaren woensdag meetrainen met PSV 1. "Mo doet het hartstikke goed", reageert hij. "Als je maanden achter elkaar uitblinker bent in de Onder 19, dan verdien je gewoon een kans bij ons en dat heeft-ie gisteren goed gedaan. En voor de rest: iedereen staat er hartstikke fit op", besluit van Bommel tevreden.  

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›