Lurling: ''Die hebben wat goed te maken na het verlies in De Kuip''

( 0 reacties)
Lurling: ''Die hebben wat goed te maken na het verlies in De Kuip''

Oud-speler en huidig trainer van PSV onder 15 jaar Anthony Lurling voorspelt een aantal wedstrijden van komend weekend. Daarbij probeert hij zich, zoals hij zelf zegt, niet te laten leiden door zijn emoties, aangezien hij bij maar liefst drie Brabantse clubs speelde.

Hij start met het duel van Jong PSV tegen Cambuur in de Keuken Kampioen Divisie. De beginnende trainer denkt niet dat zijn werkgever gaat winnen. "PSV heeft deze week Premier League voor Jong PSV. Dinsdag moeten ze naar Inter met onder 19 en het eerste. Ik verwacht veel wisselingen in het elftal en als ik een spelletje doe, dan wil ik het winnen. Ik ga dus voor een tweetje", vertelt hij in Profeet van de Week van Eindhovens Dagblad.

Het elftal van hoofdtrainer Mark van Bommel ziet hij wel winnen. De ploeg speelt vrijdagavond al in Eindhoven tegen Excelsior. "Die hebben wat goed te maken na het verlies in de Kuip. Daar hoef ik niet zo lang over na te denken: een hele duidelijke één", zegt hij stellig. 

Naast de voorspellingen voor zijn huidige werkgever kijkt Lurling ook naar de situatie rondom zijn oude club NAC Breda. Het doet hem pijn de club zo te zien lijden, maar hij heeft er een hard hoofd in dat de Bredase club tegen Vitesse dit weekend de winst pakt. "De wedstrijden die ik heb gezien, geven me niet echt hoop dat het kan veranderen. Ik hoop dat er in de winterstop iets kan gaan gebeuren voor NAC."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›