PSV'ers plaatsen zich met Oranje voor EK 2020 Geen PSV'ers in de basis bij Nederland tegen Noord-Ierland Malen lovend: ''Dan krijg je natuurlijk wel tips van de meester'' Monsterzege voor Bruma en Portugal, Thomas onderuit met Nieuw-Zeeland VIDEO | Gakpo belangrijk bij ruime zege Jong Oranje op Gibraltar

Ihattaren morgen al bij selectie PSV? ''Er is ruimte ontstaan''

( 1 reacties)
Ihattaren morgen al bij selectie PSV? ''Er is ruimte ontstaan''

Mohammed Ihattaren trainde woensdagochtend voor het eerst mee met de eerste selectie van PSV en Rik Elfrink heeft - net als Aad de Mos - hoge verwachtingen van het 16-jarige talent. De verslaggever is benieuwd wanneer de aanvaller zijn debuut gaat maken. 

"Er zit veel variatie in zijn aanvalsspel, waar altijd dreiging vanuit gaat", schrijft hij op de website van het Eindhovens Dagblad. "Vorige week leek een assist van hem op PSV-jeugdspits Yorbe Vertessen in het duel met FC Barcelona onder 19 bijna op tovenarij", blikt Elfrink terug. 

"Het is niet ondenkbaar dat Ihattaren vrijdag al is opgenomen in de wedstrijdselectie van PSV tegen Excelsior", vervolgt hij. "Als het tot wedstrijdminuten komt, zou dat niet eens extreem vroeg zijn. Met zijn 16 jaar en 10 maanden is Ihattaren negen maanden ouder dan Van Bommel tijdens zijn eerste eredivisieduel voor Fortuna Sittard in 1993 zelf was", aldus Elfrink. 

"Er is ruimte ontstaan omdat de coach heeft besloten om Bart Ramselaar, Mauro Júnior en Ramon Pascal Lundqvist vandaag met Jong PSV naar Engeland te sturen", weet hij. "Ihattaren kan na bijvoorbeeld Stanley Bish, Wilfred Bouma en Steven Bergwijn weer eens een PSV’er worden die op 16-jarige leeftijd zijn debuut in een officieel duel van PSV 1 maakt", besluit Elfrink enthousiast. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 6 Dec 2018 om 12:50
    Fantastisch dat hij nu bij de selectie zit, maar als hij eerder wordt ingezet dan Guti, zijn de rapen gaar, vrees ik.
zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›