Bergwijn: ''Er komen in ieder geval geen shakes in voor, haha''

( 1 reacties)
Bergwijn: ''Er komen in ieder geval geen shakes in voor, haha''

Steven Bergwijn is hard aan de weg aan het timmeren bij PSV. De jonge aanvaller wordt door de kenners wel eens vergeleken met Cristiano Ronaldo. Een compliment voor Bergwijn, die zich net als de Portugese wereldspeler constant blijft verbeteren.

"Hij is waar hij is omdat hij altijd vol overgave aan zichzelf heeft gesleuteld. Dat werkt, zo heb ik zelf inmiddels ook ervaren", zegt de PSV-aanvaller tegen ELF Voetbal. "Natuurlijk. Heel mooi dat mensen over mij zeggen dat ik net zo'n doorzetter ben als Ronaldo", gaat hij verder. "Ik heb zijn film gezien. Geweldig om te zien wat hij er allemaal voor doet. In zijn film wordt haarfijn duidelijk hoeveel werk voorafgaat aan succes."

"Maar zijn film laat ook iets anders zien: dat het altijd nog een stapje méér kan. Je kunt altijd nóg meer in jezelf investeren. Je ontdekt altijd weer nieuwe manieren om je te verbeteren. Manieren die bij je passen. Zoals met voeding bijvoorbeeld", zegt hij. Waar zijn ploeggenoten van de Eindhovense club eiwitshakes drinken om hun spieren te laten herstellen, gelooft Bergwijn zelf in een natuurlijke ontwikkeling.

De shakes zijn daarnaast ook niet zijn favoriet. "Krijg ik buikpijn van. Ik heb nu een eigen programma, speciaal voor mij samengesteld. Hoe dat precies eruitziet houden we binnenskamers, maar er komen in ieder geval geen shakes in voor, haha."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 6 Dec 2018 om 10:28
    Top gast! Volwassen geworden, aan de manier hoe hij praat en de woordkeuze die hij gebruikt. Nu doelpunten maken, ajax verslaan en feyenoord thuis terug pakken en kampioen worden!
zondag 18 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›