Eredivisie-directeur: ''Uitspelen met publiek steeds minder realistisch'' Schoonmaak bij PSV zet door: keeperstrainer en drie anderen maken plaats PSV-icoon Van den Heuvel treedt na dit seizoen terug als teammanager ''Trek dinsdag een lijn en bepaal de huidige stand als eindstand'' BREAKING | PSV zegt 8 profcontracten op; PSV en Afellay om tafel

Nilis lovend over PSV'er: ''Twee jaar geleden schreeuwden ze hem nog naar buiten''

0
Nilis lovend over PSV'er: ''Twee jaar geleden schreeuwden ze hem nog naar buiten''

Luc Nilis werkt momenteel als assistent-trainer bij VVV-Venlo, maar was jarenlang actief bij PSV. De voormalig aanvaller van de Eindhovenaren is daarnaast lovend over PSV-aanvoerder Luuk de Jong.

"De meeste voldoening haalde ik uit hun wedstrijden, als ik terugzag waarop we door de week hadden geoefend. Er is niks mooiers. Ik kan ook echt genieten van de ontwikkeling van sommige spelers", vertelt de voormalig prof over de ontwikkeling van talenten.

Momenteel verkeert De Jong in topvorm en Nilis geniet van de prestaties van de PSV-captain. "Twee jaar geleden waren ze Luuk de Jong nog buiten aan het schreeuwen in Eindhoven. Maar hij is mentaal zo sterk. Op de bank gezeten, aanvoerdersband ingeleverd. Maar geweldig teruggevochten. Met zijn talent als nummer 9 zal hij altijd komen bovendrijven", zegt Nilis in gesprek met Voetbal International.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›