Salcido ambassadeur PSV: ''Ik vind het een ontzettend eervolle titel''

0
Salcido ambassadeur PSV: ''Ik vind het een ontzettend eervolle titel''

PSV benoemde dinsdag ex-spelers Carlos Salcido en Francesco 'Maza' Rodriguez als ambassadeurs voor de club in hun thuisland Mexico. De club gaat zich vestigen in het thuisland van de spelers, die er beiden nog steeds actief zijn als voetballer. 

"Ik kijk ernaar uit PSV hier in Mexico te kunnen dienen", zegt Salcido woensdag tegen Univision Deportes. "God heeft me vier jaar van mijn voetbalcarrière bij PSV gebracht. Soms weet je niet wat voor indruk je als speler bij een club achterlaat. Ik ben ontzettend blij dat die indruk bij PSV zo goed is geweest. Ik vind het een ontzettend eervolle titel en zie het als iets ontzettend moois dat ik vrijdag, ten overstaan van een vol Philips Stadion, officieel wordt benoemd."

Zijn landgenoot en oud-ploeggenoot Rodriguez is er vrijdag niet bij tijdens de benoeming. PSV meldde eerder al dat hij 'wegens gelukkige privéomstandigheden' ervoor heeft gekozen zijn bezoek aan Eindhoven uit te stellen. De Mexicanen zullen een grote rol gaan spelen in het versterken van de relatie tussen PSV en Mexico.

Voor fans die bij de benoeming willen zijn, zijn er nog enkele kaarten. Het duel tussen PSV en Excelsior start vrijdagavond om 20.45 uur. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 oktober 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›