''Irritante Pereiro, Lozano en De Jong haalden hun laagste niveau niet eens''

3
''Irritante Pereiro, Lozano en De Jong haalden hun laagste niveau niet eens''

Feyenoord won afgelopen zondag in De Kuip met 2-1 van koploper PSV. Daarmee deelde de Rotterdammers de eerste tik van het seizoen uit aan de club uit Eindhoven, die tot op dat moment alle wedstrijden tot nu toe gewonnen hadden.

Volgens columnist Henk Spaan kwamen de Eindhovenaren erg matig voor de dag. Dat schrijft hij in Het Parool. "Vooral Lozano, de irritante Pereiro, Hendrix en Luuk de Jong haalden hun laagste niveau niet eens. De spelers van Feyenoord bereikten het omgekeerde: een peil dat ze bijna hoogtevrees bezorgde." 

PSV had de nederlaag vooral te wijten aan de slechte eerste helft. De Eindhovenaren keken na dertig minuten spelen al aan tegen een 2-0 achterstand, die ze ondanks een betere tweede helft niet meer wisten weg te werken. 

Volgens Spaan sprong vooral Tony Vilhena er in de topper bovenuit. "Vilhena is jarenlang niet op waarde geschat, Feyenoord-fans gaven altijd op hem af. Als iemand het recht heeft om met een vinger op zijn lippen door De Kuip te lopen, is hij het", schrijft hij. De 23-jarige international speelt sinds zes seizoenen in het eerste van Feyenoord. Zijn contract bij de club loopt nog tot medio 2020. 

 

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 6 Dec 2018 om 10:30
    Stelletje homo’s uitspraken gebaseerd op 1 wedstrijd en vergeten dat we veel achter elkaar hebben gewonnen. Alsof zij in 1 lijn alles goed doen. Verliezen hoort bij de ontwikkeling
  • 5 Dec 2018 om 23:25
    Het wordt inderdaad tijd dat de generatie zwart, spaan, van Praag etc uitsterft. Die denken nog dat Ajax, na 3 goede jaren in de jaren 70, t voetbal uitgevonden heeft. Deze eeuw is er maar een club die er bovenuit steekt in Nederland en dat is PSV. Nog enkele jaren en t is gelukkig over met deze 020 demente bejaarden!
  • 5 Dec 2018 om 23:13
    Jezus zeg. 1 goede wedstrijd en het is weer hosanna onder de Ajacieden over iets wat ze zelf niet voor elkaar kregen, namelijk winnen van PSV. Wie luistert er überhaupt naar Henk Spaan. Net zo’n mongool als Sjaak Swart. Bemoei je lekker met je eigen stomme klup sukkel haha
zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›