Salcido en 'Maza' ambassadeurs van PSV in Mexico: ''Geweldig trots''

( 0 reacties)
Salcido en 'Maza' ambassadeurs van PSV in Mexico: ''Geweldig trots''

Oud-PSV'ers Carlos Salcido en Francisco 'Maza' Rodriquez worden ambassadeurs van PSV in Mexico. De PSV-directie vroeg de twee daarvoor toen ze besloot zich ook te willen vestigen in het Amerikaanse land.

"Het is duidelijk dat we daar ter plaatse zelf aanwezig moeten zijn om die belangstelling in PSV commercieel te vermarkten", zegt commercieel directeur Frans Janssen dinsdag op de site van de Eindhovenaren. "Dat staat voor ons vast. Hoe we dat exact invullen bepalen we op korte termijn, maar dat er een PSV-dependance in Mexico komt, dat is zeker."

"Dat bedrijven van daar in de ontwikkelingen in onze regio geïnteresseerd zijn, is begrijpelijk. En dat ze PSV, met inmiddels stevige Mexicaanse roots, als verbinding zien, is eigenlijk heel logisch", gaat hij verder. "We zijn er geweldig trots op dat Salcido en Rodriguez ons daar ter plaatse willen vertegenwoordigen. Deze mannen twijfelden geen moment toen we ze vroegen en zetten zich graag voor ons in. Het zijn twee fantastische boegbeelden voor ons." 

De twee oud-spelers zijn allebei nog actief in het voetbal in hun vaderland. Salcido heeft van zijn huidige club Chivas Guadelajara toestemming gekregen om vrijdag af te reizen naar Eindhoven. De verdediger komt het startsein geven voor de samenwerking tussen zijn oude werkgever en zijn thuisland. Rodriquez is niet van de partij. Volgens Janssen hebben gelukkige privéomstandigheden hem doen besluiten zijn bezoek aan Eindhoven uit te stellen. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!