Borst haalt uit: ''Flauw en onsportief van Van Bommel''

( 1 reacties)
Borst haalt uit: ''Flauw en onsportief van Van Bommel''

Een veel te gemakzuchtig PSV. Dat is ook wat Hugo Borst zondag in de topper tegen Feyenoord zag. De koploper verloor ondanks een betere tweede helft met 2-1 in Rotterdam.

"Waar het op neerkwam: het was hun eigen schuld. Dat zei de trainer van PSV. Flauw en onsportief van Van Bommel om zijn collega Van Bronckhorst niet de credits te geven voor een dik verdiende overwinning", zegt Borst maandag in zijn column in het AD. "Waarom zegt zo’n beginnende trainer niet: "Ik verwijt het mezelf (ook). Ik heb mijn spelers blijkbaar niet goed voorbereid op deze wedstrijd." 

Waarom Feyenoord van PSV won is volgens de Rotterdammer heel duidelijk. "Gewoon, een mix van een goed uitgevoerde tactiek, beenhardheid en kadaverdiscipline. Voornoemde counter was prachtig, maar de schoonheid zat ’m ook in de agressie. Als je in aanmerking neemt dat Feyenoord bijna overal op het veld een mindere speler had staan, dan speelde de thuisploeg de eerste helft echt fantastisch", vindt hij. 

Hij vervolgt: "Bij PSV wist toch iedereen dat Feyenoord worstelt met zichzelf? Tegen PSV zou het do or die zijn. De underdog was getergd. Maar de gedoodverfde kampioen was hautain en gemakzuchtig. Onbegrijpelijk."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 3 Dec 2018 om 11:13
    Dus lag het dantoxh duidelijk aan de instelling van PSV Hugo. Als PSV namelijk gewoon zijn normale niveau had gehaald dan hadden ze gewoon gewonnen van dit zeer matige Feyenoord dat vooral door toedoen van de scheidsrechter op en soms over het randje mocht spelen.