PSV'ers plaatsen zich met Oranje voor EK 2020 Geen PSV'ers in de basis bij Nederland tegen Noord-Ierland Malen lovend: ''Dan krijg je natuurlijk wel tips van de meester'' Monsterzege voor Bruma en Portugal, Thomas onderuit met Nieuw-Zeeland VIDEO | Gakpo belangrijk bij ruime zege Jong Oranje op Gibraltar

Gakpo maakt indruk bij Oranje O20: ''Dat is verdomd knap''

( 0 reacties)
Gakpo maakt indruk bij Oranje O20: ''Dat is verdomd knap''

Cody Gakpo heeft een prima indruk achtergelaten tijdens zijn interlandweek bij Oranje Onder 20. De talentvolle aanvaller van PSV nam vier doelpunten en een assist voor zijn rekening tijdens de wedstrijden tegen Zwitserland en Italië.

Trainer Bert Konterman gaf Gakpo de kans na het doorschuiven van onder andere Javairo Dilrosun, Tahith Chong en Jay-Rot Grot. "En die grijpt hij tot nu toe met beide handen", vertelt de oefenmeester op de website van Ons Oranje. "Cody moest constanter worden. Minder momenten waarop hij even afwezig is. Die handschoen heeft hij opgepakt", constateert Konterman.

"Het moet ook voor hem bemoedigend zijn om te zien dat dit er in zit en dat de trainers die altijd tegen hem aanpraten, geen onzin verkondigen", vervolgt hij. Konterman was ook blij met de andere spelers die in actie kwamen. "Als je ziet hoe ze zo snel zo goed samenspelen na het vertrek van een heel aantal bepalende jongens. Dat is verdomd knap", besluit Konterman. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›