Homepage » Hoofdnieuws » Lovende woorden voor 'Guti': ''Uitstekend alternatief met die geweldige Mexicaan''

Lovende woorden voor 'Guti': ''Uitstekend alternatief met die geweldige Mexicaan''

( 0 reacties)
Lovende woorden voor 'Guti': ''Uitstekend alternatief met die geweldige Mexicaan''

Johan Derksen is het niet eens met de opstelling die PSV-trainer Mark van Bommel doorvoert. De oefenmeester van de Eindhovenaren kiest Gastón Pereiro voor Erick Gutiérrez en dat is volgens Derksen onbegrijpelijk.

"Van Bommel is net een trainer, dus die maakt alle fouten, die jonge trainers maken. Dat is ook niet erg. Trainen is een ervaringsvak en daarom heeft hij ook zijn schoonvader (Bert van Marwijk) erbij gevraagd", begint Derksen bij Veronica.

De journalist snapt de keuze van de oefenmeester om Pereiro boven Gutiérrez te kiezen, totaal niet. "Hij had geleerd moeten hebben van de eerste wedstrijd. Bij balverlies zul je niks hebben aan Pereiro. En dat zullen ze tegen ploegen als Tottenham, Barcelona en Inter veel hebben. Dan speel je dus met 10 man. Dan loop dus met een man minder te voetballen."

Derksen weet wel wie hij in de basis zou zetten. "Ze hebben een uitstekend alternatief met die geweldige Mexicaan", doelt Derksen op Gutiérrez. "Ik vind dat Van Bommel, als hij zo'n speler graag wil hebben voor zo'n godsvermogen, dan moet hij hem er ook inzetten. Daar is alle aanleiding voor", besluit Derksen kritisch over Van Bommel.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›