Homepage » Hoofdnieuws » ''Hij pakte heel goede ballen, dan denk je dat het een goede avond gaat worden''

''Hij pakte heel goede ballen, dan denk je dat het een goede avond gaat worden''

( 0 reacties)
''Hij pakte heel goede ballen, dan denk je dat het een goede avond gaat worden''

PSV verloor gisteren in de slotfase van de wedstrijd van Tottenham Hotspur en is daardoor uitgeschakeld in de Champions League. Hoewel PSV in drie wedstrijden op voorsprong kwam, pakten ze nog meer één punt in het miljoenenbal. Jorrit Hendrix baalt van het resultaat.

"We waren er heel dichtbij. Het stond lange 0-1, dus we bleven erin geloven. Zuur dat we in de laatste minuten nog twee goals tegen kregen", begint Hendrix. "Waar het aan lag weet ik echt niet. Als ik dat wist, dan was het wellicht niet gebeurd. Het waren gewoon een aantal momenten."

Jeroen Zoet hield PSV lang op de been, maar moest toch zijn hoofd buigen toen Harry Kane de score gelijk trok. "We verdedigden heel goed met z'n allen. Zoet pakte heel goede ballen en dan denk je dat het een goede avond gaat worden, dat je ze gaat pakken, maar helaas. Het is heel zuur, ik vertrek met een zuur gevoel uit Londen."

In Londen waren 5.000 PSV-supporters en ze lieten duidelijk van zich horen. Hendrix genoot van zijn supporters. "Ze waren er met de warming-up al en ze lieten zich de hele wedstrijd horen. Daar heeft het duidelijk niet aan gelegen vanavond", besluit de middenvelder in gesprek met Omroep Brabant.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›