Homepage » Hoofdnieuws » Van Bommel deelt complimenten uit: ''Fans waren vandaag fantastisch''

Van Bommel deelt complimenten uit: ''Fans waren vandaag fantastisch''

( 2 reacties)
Van Bommel deelt complimenten uit: ''Fans waren vandaag fantastisch''

Mark van Bommel is ondanks de late 2-1 nederlaag bij Tottenham Hotspur trots op PSV. Zowel de spelers als de fans kunnen op complimenten rekenen van de trainer.

"Je wordt natuurlijk teruggedrongen en Tottenham heeft heel veel kansen gehad, maar we hebben gevochten als leeuwen", laat Van Bommel weten aan Veronica. "Na de 1-1 hadden we ook nog 1-2 kunnen maken. We hebben ons fantastisch verweerd."

Dat de PSV-fans zich flink lieten horen op Wembley, stemt Van Bommel tevreden. "De fans waren vandaag waren fantastisch. Ze stonden de hele wedstrijd achter ons. Op het laatst kregen we een staande ovatie. Dat zegt genoeg."

Van Bommel prees keeper Jeroen Zoet. "Jeroen heeft fantastisch gekeept. Hij hield er een paar ballen uit, ongelooflijk. De avond duurde net te lang. We zijn drie keer op voorsprong gekomen in de eerste vier wedstrijden, maar de tegenstanders zijn gewoon te goed."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 7 Nov 2018 om 09:59
    Ik snap de wissels niet!!!! Waarom niet Guti????? Peirero eraf. Zag hem niet eens, dus we speelde 90 min lang met 10 man tegen 11 engelse
  • 7 Nov 2018 om 09:08
    Daar ben ik het niet mee eens, Marc! Van Inter en de Spurs hadden we kunnen winnen als je niet zo halsstarrig vast hield aan je basis opstelling.
zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›