Homepage » Hoofdnieuws » Angeliño doet beroep op fans: ''De supporters van PSV zijn daar belangrijk bij''

Angeliño doet beroep op fans: ''De supporters van PSV zijn daar belangrijk bij''

( 0 reacties)
Angeliño doet beroep op fans: ''De supporters van PSV zijn daar belangrijk bij''

Angeliño kijkt uit naar de komende ontmoeting met Tottenham Hotspur. De Spaanse verdediger van PSV beseft het belang van het duel in de Champions League.

"Voor iedereen in Eindhoven zou de eerste winst in deze Champions League-groep geweldig zijn", reageert Angeliño tegenover het Eindhovens Dagblad. "En natuurlijk willen we dat voor de ogen van onze fans. We hebben twee wedstrijden gespeeld waarin we een goed resultaat hadden kunnen halen."

Angeliño vindt de tegenstanders van PSV in de Champions League van een enorm hoog niveau. "In de Champions League is elke wedstrijd enorm moeilijk en speel je tegen de beste teams van Europa", aldus de linksback. "We hadden tegen Inter de kansen, maar moeten gewoon keihard blijven werken."

"Elk duel is lastig, maar wij zitten in een goede fase", vervolgt Angeliño. "Thuis spelen we dit seizoen goed voetbal. De supporters van PSV zijn daar belangrijk bij en het is mede daardoor moeilijk om hier als tegenstander punten te pakken. Dat willen we morgen weer laten zien."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›