Homepage » Hoofdnieuws » Van Bommel: ''Ik vind Tottenham niet minder dan Barcelona en Inter''

Van Bommel: ''Ik vind Tottenham niet minder dan Barcelona en Inter''

( 0 reacties)
Van Bommel: ''Ik vind Tottenham niet minder dan Barcelona en Inter''

PSV treft woensdagavond Tottenham Hotspur in de groepsfase van de Champions League. Beide ploegen zijn na twee wedstrijden nog puntloos.

"We hebben twee keer goed gespeeld, alleen is het resultaat er niet naar", zegt trainer Mark van Bommel op de officiële website van PSV. "Of morgen dan een examen is? Nee hoor. Dan zeg je eigenlijk dat we eerst twee keer hebben mogen oefenen. Dat is natuurlijk niet zo. Wat wel zo is, is dat de ploeg die morgen wint aanhaakt. De ploeg die verliest krijgt het heel lastig."

Ondanks dat Tottenham Hotspur ook nog niet won in de Champions League, is Van Bommel vol lof. "Zo gewoon is het niet dat een trainer al zo lang bij één club zit en zo stabiel presteert", aldus Van Bommel, die wel merkt dat de Engelse club soms een vermoeide indruk maakt.

"Alle topteams in Europa hebben dat probleem", weet de oefenmeester. "Ik vind niet dat Spurs slecht speelt. Natuurlijk hebben ze het lastig met wat blessures en doet het drukke schema waaronder ook het WK van afgelopen zomer zich voelen, maar ze spelen nog steeds goed voetbal. Ik vind Tottenham niet minder dan Barcelona en Inter."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›