Homepage » Hoofdnieuws » Swart vergelijkt Ajax en PSV: ''Er wordt gewoon met twee maten gemeten''

Swart vergelijkt Ajax en PSV: ''Er wordt gewoon met twee maten gemeten''

( 2 reacties)
Swart vergelijkt Ajax en PSV: ''Er wordt gewoon met twee maten gemeten''

Wekelijks blikt Mr. Ajax Sjaak Swart terug op het weekend. Natuurlijk kan de Ajax-icoon het dan ook niet laten om een slecht woordje over concurrent PSV te uitten.

''De media is zoveel aan het zeuren over de penalty van Ajax, maar dan wil ik even terugkomen op de situatie van PSV, want dan hoor je ze niet'', begint Swart bij zijn programma 'Alles op Swart'. ''Daar is een tweede overtreding van meneer Hendrix en dat is nu al de tweede keer dat hij gewoon rood moet hebben. Hij moet daar gewoon een tweede gele kaart krijgen en die wordt weer niet gegeven.''

''Het stond pas 1-0 tegen FC Emmen en dan kan Emmen gewoon met 11 tegen 10 komen te staan. Dan wordt het geen 6-0, maar wordt het een hele bescheiden overwinning. Dat scheelt vier goals en daar hebben ze gewoon geluk mee. Vervolgens hoor je Nijhuis in de krant die zegt dat Hendrix hem niet raakte. Wanneer moet je hem dan raken, als hij een half jaar geblesseerd is ofzo? Er wordt gewoon met twee maten gemeten'', besluit de tierende Swart.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 23 Oct 2018 om 08:06
    Ik snap niet waarom deze snijboon een platform krijgt??!!
  • 22 Oct 2018 om 22:50
    Bla bla bla bla........ Oude gek!
zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›