Vennegoor of Hesselink nieuwe hoofdscout PSV: ''Een prachtig beroep''

0
Vennegoor of Hesselink nieuwe hoofdscout PSV: ''Een prachtig beroep''

Jan Vennegoor of Hesselink is de nieuwe hoofdscout van PSV. De oud-spits van de Eindhovenaren volgt John de Jong op. De Jong heeft zelf een nieuwe functie als technisch manager.

"Jan draait inmiddels bijna vier jaar mee in de scouting en heeft in die periode een uitstekende indruk gemaakt. Een leidinggevende rol is een passende, volgende stap", legt De Jong uit op de officiële website van PSV.

"We hanteren hier al een aantal jaren een bepaald sportief beleid", vervolgt De Jong. "In het kader van de continuïteit is het erg waardevol als je het vertrek van sommige mensen op kunt vangen met collega's die gewend zijn aan de manier van werken en de eisen die we stellen. We zijn er blij mee dat Jan mij op wil volgen."

Vennegoor of Hesselink was sinds januari 2016 senior scout bij PSV en draaide daarvoor al een jaar mee in een oriënterende rol. "Ik vind het een prachtig beroep", reageert hij. "We zijn wereldwijd op zoek naar spelers die ons beter kunnen maken. Het is eervol dat ik het team van scouts nu mag aansturen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›