Groeneveld zette PSV-kleding op Marktplaats: ''Dat was in een opwelling''

1
Groeneveld zette PSV-kleding op Marktplaats: ''Dat was in een opwelling''

Arnaut Danjuma Groeneveld heeft zich in korte tijd opgewerkt tot international. De vleugelaanvaller blinkt bijna wekelijks uit bij Club Brugge, maar kon in de jeugd van PSV niet overtuigen.

Groeneveld zou ooit trainingskleding van PSV via Marktplaats hebben aangeboden en kan daar wel om lachen. "Dat was in een opwelling", bevestigt hij in gesprek met De Telegraaf. "Als je het niet zo breed hebt, moet je toch wat doen om aan je geld te komen."

De 21-jarige buitenspeler vindt het niet vreemd dat hij nu bij Oranje zit. "Ik denk dat het voor anderen moeilijker is te begrijpen dan voor mezelf", meent hij. "Ik heb acht jaar bij PSV gevoetbald, daar een goede tijd gehad en heel veel geleerd. En ik weet wat ik er allemaal voor doe en laat om de top te bereiken."

"De weg via NEC en Club Brugge naar Oranje zie ik niet als een omweg", vervolgt Groeneveld. "Sommige jongens lukt het wel bij PSV, anderen niet. Het had het voor mij een stukje makkelijker gemaakt als ze me wel een contractje hadden gegeven. Maar het loopt zoals het loopt."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 11 Oct 2018 om 13:57
    Haha, die Telegraaf. Ajax krantje hoopt dat Groeneveld natrapt naar PSV, maar die jongen zegt alleen respectvolle dingen over zijn oude club. Verstandige jongen, goed gedaan. Volgende keer beter nep krant!
zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›