De Jong krijgt geel ondanks elleboog: ''Je moet gewoon je armen thuis houden''

( 1 reacties)
De Jong krijgt geel ondanks elleboog: ''Je moet gewoon je armen thuis houden''

Dat het VAR-systeem nog niet waterdicht is, werd zondagmiddag maar weer eens bewezen. Luuk de Jong kreeg in het strafschopgebied een elleboog van Ajax-doelman André Onana, maar Danny Makkelie gaf geel voor een schwalbe van de PSV-aanvoerder. 

"Ik ga het duel met hem aan en ik loop langs hem heen", aldus De Jong bij de NOS. "Hij geeft mij een elleboog in mijn borst. Elleboog of elleboogje? Elleboog. Ik vind dat geen sportiviteit. Het heeft niks met voetbal te maken, je moet gewoon je armen thuis houden. En of ik dan wel of niet naar de grond ga..." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 23 Sep 2018 om 22:32
    En zoals vaker vanmiddag zat Makkelie er ook hier weer volledig naast. Wat een slechte en arrogante houding heeft die kneus. Ook de (lichte) duw op Lozano miste hij en in de 2e helft nogmaals miste hij een strafschop (als Huntelaar dit was overkomen lag ie geheid op de stip...). Verder was hij erg makkelijk met kaarten voor PSV, wuifde dit pedante eikeltje alle overtredingen op PSV zo’n beetje weg en ook de VAR Nijhuis (verrassend) gaf niet thuis. Dus ondanks de arbitrage toch makkelijk gewonnen.
zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›