Lozano krijgt kritiek: ''Hij was erg bezig om te laten zien hoe goed hij was''

( 2 reacties)
Lozano krijgt kritiek: ''Hij was erg bezig om te laten zien hoe goed hij was''

Hirving Lozano heeft dinsdagavond in het Champions League-duel met FC Barcelona geen goede indruk achter weten te laten. De PSV-aanvaller speelde matig, zo luidde het oordeel van Ronald de Boer. 

"Hij speelde niet echt gelukkig, maar je ziet wel dat hij kwaliteit heeft", vertelt De Boer in de nabeschouwing bij Veronica. "Als hij meer van deze wedstrijden speelt, legt hij er in ieder geval eentje in", weet de analyticus.

Ook op Johan Derksen wist Lozano geen indruk te maken. 'De Snor' vergelijkt de Mexicaan met de linksbuiten van FC Barcelona. "Dan heeft Dembélé wel al iets meer, maar die heeft al op topniveau gespeeld, ondanks zijn jeugdige leeftijd. Lozano was wel erg bezig om te laten zien hoe goed hij was. Hij wilde echt een sollicitatie achterlaten. Hij moet gewoon nog even bij PSV spelen. Dat is voor de rest van z'n carrière veel beter."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 18 Sep 2018 om 22:33
    Tieves snor! Makkelijk praten vanuit zijn positie. Het is Barcelona waar we tegen speelde mongool! Iedereen weet dat je daar niet tot weinig kan halen. Als je nou kijkt dat we kansen hebben kunnen creeen en zeggen dat we net wat beter moeten benutten ok? Alles speelde mee, spanning, respect naar Barca, misschien druk etc... dit voelen die kut analisten niet. Ze weten altijd beter, paten altijd over in hun tijd.. voetbal is veranderd, stuk sneller dan vroeger, individueel technischer dan vroeger etc.. Vanavond goed voor de ervaring en kunnen zien waar verbetering moet komen. Ook deze nederlaag hoort bij de ontwikkeling.
  • 18 Sep 2018 om 21:54
    Die ouwe Zeiksnor Derksen viel als analist weer lekker door de mand. Hij zegt voor de wedstrijd dat PSV kansloos is en niet begrijpt dat ze ergens in geloven. En in de rust zegt hij doodleuk dat er meer inzit dan waar PSV vooraf geloof in had. Die lult zichzelf overal uit, maar zat zelf 100% mis. Bah bah!
zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›