''Doorsta je deze topzware test enigszins, dan kan dat voor een vliegwieleffect zorgen''

( 0 reacties)
''Doorsta je deze topzware test enigszins, dan kan dat voor een vliegwieleffect zorgen''

Bart Vlietstra is vanavond (dinsdagavond red.) aanwezig in Barcelona om de ontmoeting tussen PSV en FC Barcelona live te volgen. De sportjournalist verwacht niet dat PSV kan zorgen voor een stunt, ondanks de kleine kans die ze hebben.

"‘Coach Mark van Bommel zei gisteren: ik weet uit ervaring dat Barcelona in een seizoen altijd wel een keer een thuiswedstrijd verliest. Natuurlijk is er het besef dat dit een ongelofelijk moeilijke klus gaat worden. Dit is het seizoen dat FC Barcelona echt de Champions League weer eens wil winnen, daar zijn alle pijlen op gezet. PSV is goed in vorm, maar speelde hiervoor tegen ploegen als Willem II en ADO Den Haag, die de doelpunten zowat cadeau gaven. FC Barcelona is van een totaal andere planeet", begint Vlietstra zijn analyse in de Volkskrant.

De journalist vindt vanavond direct een belangrijke wedstrijd voor de Eindhovenaren. "Als PSV vanavond verliest, dan kan het een lange vervelende campagne worden. De poule is loodzwaar. Na FC Barcelona treffen ze Tottenham Hotspur en Internazionale. Maar als je vanavond iets verrassends neerzet, in positieve zin, dan kan dat weer de andere kant op werken. In de vorm van enorm veel zelfvertrouwen", vervolgt hij. "PSV en Ajax hebben dit seizoen allebei de beste selectie in jaren, ook in de breedte. Doorsta je deze eerste topzware test enigszins, dan kan dat voor een vliegwieleffect zorgen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›