Cillessen waarschuwt FC Barcelona: ''PSV is niet zomaar een ploeg''

( 1 reacties)
Cillessen waarschuwt FC Barcelona: ''PSV is niet zomaar een ploeg''

PSV neemt dinsdagavond in de strijd om de Champions League op tegen FC Barcelona en Jasper Cillessen kijkt uit naar de wedstrijd tegen de club uit Eindhoven. De Nederlandse doelman waakt echter voor onderschatting. 

"Ik heb het er met Luis Suárez en Thomas Vermaelen over gehad. Met respect", vertelt hij in gesprek met Voetbal International. "PSV is niet zomaar een ploeg, maar een ploeg met veel kwaliteiten", aldus Cillessen, die zelf weer op de bank zal zitten bij de Spaanse grootmacht. 

Andre Ter Stegen speelt namelijk de wedstrijden in La Liga en de Champions League. "Helaas zijn de afspraken nog steeds dezelfde", erkent hij. "Daar heb ik bewust voor gekozen destijds. Dat wil niet zeggen dat ik geen ambities heb om meer te spelen. Zoals elke sportman", vervolgt Cillessen.

"Ik heb zelf niet over een vertrek gesproken, omdat de club daar volgens mij niet welwillend tegenover staat. Dan kun je hoog of laag springen of je kont tegen de krib gooien, maar zo zit ik niet in elkaar, zo ben ik niet opgevoed. Ik heb met mijn volle verstand getekend en ga geen gesprek forceren." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 17 Sep 2018 om 15:21
    Ja Cillessen, morgen bij het echte werk staan de echte keepers onder de lat. En worden er geen spelers opgesteld door een KNVB marionet omdat je toevallig een Ajacied bent of Ajax verleden hebt. Lekker zitten jij en naar de grote jongens kijken!
zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›