Waarschuwing voor PSV-doelman Zoet: ''Ik schiet altijd in de hoeken''

( 0 reacties)
Waarschuwing voor PSV-doelman Zoet: ''Ik schiet altijd in de hoeken''

PSV gaat zaterdagavond op bezoek bij ADO Den Haag. Bij de Hagenaars is Nasser El Khayati de smaakmaker. Hij maakte dit seizoen al zes goals en is topscorer van de Eredivisie.

El Khayati was tweemaal trefzeker vanaf de strafschopstip. Als ADO Den Haag zaterdag een penalty krijgt, hoeft PSV-doelman Jeroen Zoet geen bal recht door het midden te verwachten. "Ik schiet altijd in de hoeken", verklapt El Khayati in gesprek met het Algemeen Dagblad.

De aanvallende middenvelder van ADO Den Haag miste dit seizoen eenmaal een strafschop. Fortuna Sittard-doelman Alexei Koselev stopte een penalty van El Khayati. "Ik heb daarvoor nog nooit gemist. Het kan een keer gebeuren, want hij pakte hem goed", reageert hij nuchter.

Volgens El Khayati is het een kunst om de bal vlak langs de baal te schieten. "Dan kan ik bijna tegen de keeper zeggen: 'ík schiet hem daar' en dan pakt hij hem nog niet. Mijn aanloop is zodanig ingesteld, dat de keeper vaak al is gedoken. Dan is het voor mij makkelijker om hem in de andere hoek te schuiven."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 12 mei 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›