''Hij zal het in het miljardenbal ongetwijfeld druk krijgen''

( 0 reacties)
''Hij zal het in het miljardenbal ongetwijfeld druk krijgen''

Marcel Brands vertrok deze zomer bij PSV en ging in Engeland aan de slag bij Everton. John de Jong nam zijn taken over en deed het niet veel minder dan de vertrokken directeur. Joost van Erp is blij met de aanwinsten, daarnaast is hij blij met het verlengde contract van Jeroen Zoet.

"PSV kan terugkijken op een goede transferperiode. John de Jong heeft in zijn eerste transferwindow veel zaken gedaan en de uitkomst daarvan is een compliment waard", begint clubwatcher Joost van Erp bij Omroep Brabant"Met Nick Viergever, Denzel Dumfries en José Angeliño zijn er drie spelers voor de basis gehaald. En je mag aannemen dat Érick Gutiérrez de vierde in dat rijtje zal worden." 

Ondanks dat PSV duur inkocht, zal er niet geklaagd worden door de supporters van PSV. "In totaal werd er 33,5 miljoen euro uitgegeven deze zomer en kwam er 19 miljoen euro binnen. Tel daar de inkomsten van de Champions League bij op en je kunt stellen dat PSV het financieel en sportief prima heeft gedaan", zegt Van Erp.

Naast de komst van de vier nieuwelingen, is de clubwatcher erg tevreden dat Zoet is gebleven bij de Eindhovenaren. "Zoet is de beste doelman van de eredivisie. Hij is zelden op een foutje te betrappen en zorgt voor rust bij PSV achterin. Het is goed dat hij zijn contract heeft verlengd", legt Van Erp uit. "Ik denk niet dat PSV snel een keeper had gevonden met meer kwaliteit. Zoet is bovendien een populaire jongen bij de achterban. Om meerdere redenen is het dus goed dat hij is gebleven. Ik hoop dat hij zich in de Champions League weet te onderscheiden, straks. Hij zal het in het miljardenbal ongetwijfeld druk krijgen", weet van Erp.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 21 april 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›