FOX Sports selecteert één speler van PSV voor 'Elftal van de Maand' ondanks koppositie

( 2 reacties)
FOX Sports selecteert één speler van PSV voor 'Elftal van de Maand' ondanks koppositie

FOX Sports maakt elke maand een team van de maand. En ook dit jaar werd dit elftal gemaakt. Het werd samengesteld op basis van de cijfers, die de spelers hebben afgelegd. PSV heeft één speler afgeleverd, wie tevens ook tot Talent van de Maand werd verkozen.

Steven Bergwijn maakte veel indruk in de eerste maand van de Eredivisie. De snelle buitenspeler  speelde zeven wedstrijden in alle competitiewedstrijden en nam in die wedstrijden vier treffers voor zijn rekening. Ondanks dat landskampioen PSV, wederom op de eerste plek staat, is er dus maar één speler geselecteerd.

Doelman Bizot van AZ staat in de goal. Guwara van FC Utrecht, Daley Blind, Matthijs de Ligt van Ajax en Svensson van AZ vormen de achterhoede. Op het middenveld staan Koopmeiners (AZ), Hakim Ziyech van Ajax en El Khayati. Terwijl in de voorhoede Bergwijn, Van Persie en Peterson geposteerd. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 13 Sep 2018 om 20:19
    Zolang spelers als Blind hiervoor geselecteerd worden kan niemand dit toch serieus nemen. Lachertje
  • 13 Sep 2018 om 20:04
    Degene of de organisatie die hier achter zitten hebben geen verstand van voetbal. Laat me raden, staan meer ajax spelers genomineerd. Sukkels! Jullie moeten naar voetbal kijken en niet naar spelers
zondag 21 april 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›