Hendrix: ''Ik heb nog niet het gevoel gehad, dat ik klaar ben met PSV''

( 0 reacties)
Hendrix: ''Ik heb nog niet het gevoel gehad, dat ik klaar ben met PSV''

Jorrit Hendrix staat dit seizoen voor zijn zesde seizoen in de hoofdmacht van de Landskampioen. Maar is altijd nog maar 23 jaar. De controlerende middenvelder speelde al 123 wedstrijden, waarvan de laatste twee seizoen als basisspeler. 

"Als je puur kijkt naar het cijfer 23, dan ben ik nog jong. Maar omdat dit mijn zesde seizoen is, ben ik ook ervaren", is Hendrix van mening en zegt hij in gesprek met Voetbal International. "Tegenwoordig gebeurt alles ook veel eerder in de Eredivisie. Jongens komen met zeventien jaar al bij de selectie. Ik heb het geluk gehad dat ik al veel wedstrijden heb gespeeld."

Ondanks dat hij nog niet is weggeweest uit Eindhoven, is hij nog lang niet uitgeleerd. "Ik heb nog geen enkele keer het gevoel gehad dat ik klaar ben met PSV." Toch zou de middenvelder ooit best de stap naar het buitenland willen maken. "Als voetballer en als mens word je er rijker van", meent hij. "Ik weet niet waar ik goed zou passen. Italië of Duitsland, wordt weleens gezegd. Ik vind het allebei goede competities."

"Een vertrek hoeft niet geforceerd, het moet wel allemaal kloppen. En als het niet komt, ook goed. Als ik bij PSV om me heen kijk, mag ik nog elke keer mijn handjes dichtknijpen dat ik bij zo’n mooie club in zo’n mooie omgeving mijn werk mag doen", besluit Hendrix, die niet werd opgeroepen door bondscoach Ronald Koeman.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›