''Barça, Tottenham en Inter zullen tegen ons favoriet zijn''

( 0 reacties)
''Barça, Tottenham en Inter zullen tegen ons favoriet zijn''

Jorrit Hendrix kijkt uit naar de groepsfase van de Champions League. PSV zit dit seizoen in een loodzware poule en daardoor zal de kampioen van Nederland in de meeste wedstrijden de underdog zijn. 

"Barça, Tottenham en Inter zullen tegen ons favoriet zijn", erkent hij in gesprek met Voetbal International. "Zij moeten winnen van ons. Geloof me, dat wordt echt niet makkelijk. Ik denk dat we ook in de Champions League heel goed in ons vaste systeem kunnen spelen", aldus Hendrix.

"We hoeven ons echt niet totaal aan de tegenstander aan te passen", vervolgt hij. "Wel zullen we heel compact moeten staan. Tegen deze topclubs mag je nooit te veel ruimte weggeven. Maar dat lukt ook met ons eigen systeem en dan hopen we in de omschakeling toe te slaan. Dat de stemming na twee Champions League-duels geheel anders kan zijn bij ons, daar denk ik helemaal niet aan", benadrukt Hendrix.

"Als je dat gaat doen, kun je beter niet aan die wedstrijden beginnen", legt hij uit. "Wij spelen altijd om een resultaat te halen. Dat zal tegen Barcelona, Tottenham en Inter niet anders zijn. Hoe we dat willen doen, daar gaan we met z’n allen keihard aan werken. En wat de buitenwacht denkt en zegt over onze kansen, daar trekken we ons niets van aan", besluit Hendrix. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 12 mei 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›