Malen roemt PSV: ''Nu zit ik bij de beste club van Nederland''

( 1 reacties)
Malen roemt PSV: ''Nu zit ik bij de beste club van Nederland''

Donyell Malen is dit seizoen een vaste waarde in selectie van PSV. De talentvolle aanvaller, die vorig seizoen aan de lopende band scoorde bij de beloften, streeft het hoogst haalbare na en daarom is hij blij met Mino Raiola als zijn zaakwaarnemer. 

“Ik wil alleen het beste van het beste. En op zaakwaarnemersgebied ís hij de beste", legt hij uit in gesprek met ELF Voetbal. "Begrijp me niet verkeerd. Ik hecht niet zoveel waarde aan het materiële, hoef niet per se het duurste horloge, maar als het gaat om mijn carrière wil ik niets anders dan het beste. Ik heb bij alleen maar topclubs gezeten", aldus Malen.

"Nu zit ik bij de beste club van Nederland", vervolgt hij enthousiast. "Dat hebben we vorig seizoen allemaal kunnen zien. Met de beste selectie van Nederland ook, vind ik. Spelers individueel durf ik niet te zeggen, maar als je kijkt naar de selectie als geheel vind ik dat wij de beste selectie van Nederland hebben", besluit Malen vastberaden. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 13 Sep 2018 om 13:14
    Zo is het Donyell. Laat die losers van de media maar blèren dat Ajax zo geweldig is. Aan het eind van het seizoen staat die schaal gewoon weer in Eindhoven!
zondag 12 mei 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›