PSV Vrouwen ambitieus: ''Want we gaan echt voor de prijzen''

( 0 reacties)
PSV Vrouwen ambitieus: ''Want we gaan echt voor de prijzen''

Katja Snoeijs verruilde VV Alkmaar afgelopen zomer voor PSV Vrouwen. De topscorer van de afgelopen twee Eredivisie-seizoenen staat vrijdagavond in Eindhoven tegenover haar voormalige club.

Bij de Eindhovense club heeft de spits de lat hoog gelegd. Niet alleen persoonlijk, maar ook als team. "Als team hebben we de ambitie met elkaar uitgesproken om de kampioenspoule te halen", vertelt ze aan het Noordhollands Dagblad.

"We moeten een aantal stappen maken om dit te realiseren, want we gaan echt voor de prijzen", vervolgt Snoeijs, die ziet dat er binnen PSV veel veranderd is. "De intensiteit van de trainingen ligt hoger ten opzichte van vorig jaar. We hebben zeven trainingsmomenten per week, er staat een nieuwe trainer voor de groep, en de staf is deels vernieuwd."

"We hopen dat het dit jaar al tot prijzen leidt", zegt de aanvalster, die twee clubs als grote concurrenten ziet: "Absoluut Ajax en Twente. Zij spelen al jaren mee in de top drie", aldus Snoeijs, die in haar eerste weken een duidelijk verschil heeft gemerkt met VV Alkmaar. "Bij PSV wil iedereen de top halen. Bij VV Alkmaar draait het toch meer om opleiding.”

Foto: Sportfoto-oost

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 12 mei 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›