Oud-PSV'er: ''PSV vindt het helemaal niet erg dat Ajax voor het seizoen al zo bezig is''

( 0 reacties)
Oud-PSV'er: ''PSV vindt het helemaal niet erg dat Ajax voor het seizoen al zo bezig is''

Arnold Bruggink deelt de duidelijke mening dat Ajax zich dit seizoen tot landskampioen kroont. De oud-voetballer ziet in PSV evenwel een serieuze concurrent, maar verwacht niet dat Feyenoord mee zal doen om het kampioenschap. 

Ajax versterkte zich dit seizoen enorm met onder andere sterspelers als Tadic en Blind. "PSV vindt het helemaal niet erg als Ajax voor het seizoen al zo bezig is. Onder meer door zulke spelers te halen, bedoel ik", stelt Bruggink voor de camera's van FOX Sports. "Alle druk ligt nu bij de Amsterdammers, PSV is de underdog. Het is voor Mark van Bommel overigens wel te hopen dat Hirving Lozano dit seizoen blijft."

Op de vraag of Feyenoord mee kan doen om het kampioenschap heeft Bruggink een duidelijke mening. "Ik kan me niet voorstellen dat Feyenoord het Ajax echt moeilijk gaat maken. De combinatie Robin van Persie-Steven Berghuis is er wel één om naar uit te kijken. Zij snappen dat ze elkaar echt nodig hebben en dat ze elkaar sterker kunnen maken. Van Persie en Berghuis gunnen elkaar het beste en zijn goed op elkaar afgestemd."

"Feyenoord is heel degelijk, maar ik denk dat ze derde worden. Met AZ en Vitesse daar niet ver achter. In Alkmaar moeten ze het gemis van de goals en assists van Wout Weghorst en Alireza Jahanbakhsh opvangen. Dat lukt niet zomaar", aldus de oud-voetballer van onder meer PSV en FC Twente.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 21 april 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›