PSV zoekt versterkingen: ''In de defensie en op het middenveld''

( 1 reacties)
PSV zoekt versterkingen: ''In de defensie en op het middenveld''

Taco van den Velde is benieuwd of PSV zich voor 31 augustus nog gaat roeren op de transfermarkt. De verslaggever van Voetbal International laat weten dat de club uit Eindhoven nog niet is uitgewinkeld na de komst van Trent Sainsbury. 

"Zowel in de defensie als op het middenveld heeft de landskampioen nog versterking nodig", schrijft hij. "Voor de backposities is vooral op links maar één speler (Angeliño) en dus moet er bij blessures of schorsingen geschoven worden met spelers door trainer Mark van Bommel", aldus Van den Velde. 

"Verder is het vertrek van Marco van Ginkel nog steeds niet opgevangen", constateert hij. "Met het vertrek van Van Ginkel is een man die vorig seizoen veertien doelpunten maakte de ploeg uitgewandeld. Het is de vraag hoe de club dat verlies gaat opvangen", vervolgt Van den Velde. 

"Het is inmiddels geen geheim meer dat PSV erg is gecharmeerd van Érick Gutiérrez (foto), een ex-ploeggenoot van Hirving Lozano bij het Mexicaanse Pachuca. De 23-jarige middenvelder zou echter weleens te duur kunnen zijn voor PSV", besluit de journalist. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 8 Aug 2018 om 15:42
    Die 14 doelpunten van V. Ginkel waren natuurlijk bijna allemaal Strafschoppen Taco. Het klinkt zo mooier dan het is, echte journalistiek! Die pingels legt Pereiro er ook allemaal in nu. Laten we rustig blijven, en geen paniek aankopen doen. er staat een prima selectie met uitstekende jeugd erachter.
zondag 21 april 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›