Homepage » Hoofdnieuws » ''Natuurlijk heb ik ook over PSV nagedacht, dat lijkt me logisch''

''Natuurlijk heb ik ook over PSV nagedacht, dat lijkt me logisch''

( 1 reacties)
''Natuurlijk heb ik ook over PSV nagedacht, dat lijkt me logisch''

Zakaria Labyad speelt de komende jaren bij Ajax. De aanvallende middenvelder, die de afgelopen seizoenen een dragende kracht was bij FC Utrecht, laat weten dat de club uit Amsterdam hem al langer op het verlanglijstje had staan. 

"Toen Ten Hag nog trainer van FC Utrecht was, had Ajax al interesse", legt de 25-jarige Marokkaan uit in gesprek met Voetbal International. "Dat werd niet minder toen de trainer overstapte naar deze club. Maar vóór zijn komst speelde het al. In de winterstop was er vervolgens nog even sprake van, maar dat ging niet door. Vond ik ook niet heel erg", blikt Labyad terug.

"Ik kon het seizoen goed afsluiten in Utrecht en vanaf de eerste dag in de voorbereiding bij Ajax instromen", vervolgt hij. "Natuurlijk heb ik ook over PSV nagedacht, dat lijkt me logisch. Je legt toch de verschillende opties naast elkaar. Maar bij Ajax had ik een beter gevoel en misschien was er bij PSV ook wel te veel gebeurd. De overtuiging van Marc Overmars en Erik ten Hag speelde zeker mee."

"Hoe zij dit seizoen zien en de toekomst, dat ze met Ajax prijzen willen pakken en aansluiting willen krijgen in Europa; dat spreekt me enorm aan", vertelt Labyad. "Met natuurlijk daarbij de manier van voetballen, die bij mijn eigen speelstijl past. Aanvallend, dynamisch, met veel lopende mensen en continu vooruit gericht. Ik hoefde niet lang na te denken, mijn gevoel vertelde me dat Ajax de juiste keuze was."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 11 Jul 2018 om 20:10
    In Eindhoven hoeven we geen ratten meer! Dus blijf lekker denken!
zondag 24 februari 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›