Homepage » Hoofdnieuws » ''Natuurlijk gaan we Marcel als mens en manager ontzettend missen''

''Natuurlijk gaan we Marcel als mens en manager ontzettend missen''

( 0 reacties)
''Natuurlijk gaan we Marcel als mens en manager ontzettend missen''

Marcel Brands vertrekt per 1 juni bij PSV, zo laat de club uit Eindhoven weten via de officiële kanalen. De technisch manager gaat aan de slag bij Everton en Toon Gerbrands heeft besloten om zijn vertrek de komende maanden intern op te vangen. 

“We kunnen dat in de komende transferwindow zo invullen, omdat er een professionele organisatie staat met duidelijke structuren en uitgewerkte plannen en scenario’s”, legt de algemeen directeur uit. “John de Jong (hoofdscout PSV) en Phillip Cocu (hoofdtrainer) zullen in hun vertrouwde rol technische kennis inbrengen. Peter Fossen en ik zullen onze reguliere rollen vervullen", reageert Gerbrands. 

"Daarnaast zal Frank Arnesen, gelouterd in de internationale voetbalwereld, ons vanuit de RvC met raad en daad bijstaan", vervolgt hij. "Natuurlijk gaan we Marcel als mens en manager ontzettend missen. Hij is van grote waarde voor PSV geweest. Omdat hij zo secuur te werk ging en organisatorisch ontzettend sterk is, laat hij een sterk fundament achter, waar wij nog jaren ons voordeel mee kunnen doen", aldus Gerbrands.

Presicdent-commissaris Jan Albers vult hem aan. “Marcel heeft voor PSV fantastisch werk verricht”, constateert hij. “Excellerende personen maken in de voetballerij vroeg of laat promotie. Dat is een bekend mechanisme. De kampioenschappen van het eerste elftal en van de jeugdteams zijn, net als de organisatie op De Herdgang, tastbare bewijzen van zijn uitstekende functioneren", besluit Albers. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›